Leren zwemmen als een echte zeemeermin.

Zeemeerminzwemles volgen is niet alleen heel leuk. Wat nog belangrijker is, dat je op een veilige manier leert zwemmen als zeemeermin. Veilig leren zwemmen een zeemeerminstaart is niet alleen belangrijk voor de zeemeermin zelf, maar ook voor de omgeving. En minstens net zo belangrijk, het veilig en netjes omgaan met de zeemeerminstaart.


De zeemeerminstaart is geen tovermiddel, waardoor je ineens goed kunt zwemmen. De zeemeerminstaart en de monovin hebben een paar belangrijke eigenschappen, en het is dan ook zeker van belang om daar op een leuke, en veilige manier kennis mee te maken.


De zeemeerminzwemlessen zijn voor deelnemers vanaf 8 jaar, met minimaal een B diploma. 


Tijdens de basis zwemles leer je, de basis van het zeemeerminzwemmen met een zeemeerminstaart. Bij het vervolgdiploma gaan wij dieper in op de ervaring die zijn opgedaan bij het basis diploma. 


De zeemeerminzwemlessen worden gegeven van mei tot september 2019 in zwembad het Molenbad in Wognum, door zeemeerminzwemschool Wendy Meendering-Beets.


Voor vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier.Copyright © 2019 Zeemeermin Zwemschool Wendy Meendering-Beets