Bij Zeemeermin Zwemschool Wendy Meendering-Beets werken we met verschillende prijzen. Hieronder vind je de prijzen die bij de verschillende activiteiten horen.

Zeemeerminzwemles:

De kosten voor de basis zeemeerminzwemles zijn in totaal 40,00. Wanneer je een eigen staart en monovin* hebt betaal je 35.00 voor de totale training.

De bedragen zijn voor 3 lessen van elk 3 kwartier inclusief examen, diploma, zeemeerminketting, en nog een kleinigheidje. 


De kosten voor de vervolg zeemeerminzwemles zijn in totaal 40,00. Wanneer je een eigen staart en monovin* hebt betaal je 35,00 voor de totale training.

De bedragen zijn voor 3 lessen van elk 3 kwartier inclusief examen, diploma, zeemeerminarmband, en nog een kleinigheidje.


Cursus zeemeerminzwemmen:


De kosten voor de cursus zeemeerminzwemmen zijn 15,00 per persoon. Wanneer je een eigen staart en monovin* hebt betaal je 10,00. Dit bedrag is voor 45 minuten zeemeerminzwemmen, certificaat, en een kleinigheidje.Zeemeermin feestje:

De kosten voor een zeemeermin feestje zijn 75.00 voor maximaal 6 zeemeerminnen. Voor dit bedrag krijg je de volgende dingen:

  1. uitnodigingen om te versturen.
  2. 1 uur zeemeermin zwemmen.
  3. limonade en een waterijsje.
  4. certificaat.
  5. 2 kleinigheidjes voor alle zeemeerminnen.
  6. Extra cadeau voor de jarige zeemeermin.
  7. foto`s die gemaakt zijn tijdens het zeemeerminfeestje.

* Er word door de instructeur besloten of de eigen staart en monovin voldoen aan de veiligheidseisen. Mocht dit niet het geval zijn zal de zeemeermin als nog het extra bedrag voor het lenen van een staart en monovin contant moeten betalen aan de instructeur. 

© Copyright zeemeerminzwemschoolwendymeenderingBeets